mrgizmo.blogg.se

Shopping

Publicerad 2014-09-27 17:19:23 i Allmänt,

Patrik är med kompisar och cyklar i Belgien. Kalle ville vara hemma med en kompis så Julia och jag åkte själva till stallet till älsklingen. Han var pigg och fin och jag längtar redan till imorgon när det blir en tur i skogen.
Igår var jag förbi Börjes och handlade bland annat ett nytt regntäcke och efter stallet idag åkte vi först till Hogsta som hade rea och Julia fyndade en fleecejacka. Sedan vidare till Stockholm Ridsport där det blev nya ridbyxor till Julia och lite annat till bästa gubbisen. 
 
 
  
 
 

Tillbakablick på sommaren

Publicerad 2014-09-25 14:00:06 i Allmänt,

Det har varit en supersommar på alla sätt och det är härligt att ha alla bilder att se tillbaka på de bästa stunderna. Så bäst har varit de fina hagarna och att vi varit ute hos Gizmo varje dag förutom några turer på annat under semestern. Lägger ut några bilder från extra sköna dagar från i somras.
 
 
 
Det bästa som finns är att se sin häst glad
En superdag när Liselott & Irene var och hälsade på
Röjning av ridstig med hjälpsam häst
Julia och jag hade en riktig mysig dag när vi turades om att rida
Så glad att dessa två startade lugnt tillsammans med mig på Lovisedalsritten
Julia fyllde 15 och firade förstås med Gizmo

Utpressning

Publicerad 2014-09-24 07:48:54 i Allmänt,

Igår var det Julia som var i stallet och hon red lektion för Bea. Efter middagen kom det ett sms med en bild på Gizmo och att Julia gärna ville bli hämtad och jag kunde få hälsa på gubbis. Vilken utpressning, inte kunde jag motstå den här sköningen!

Innan regnet

Publicerad 2014-09-21 21:08:52 i Allmänt,

Igår fick Gizmo nya skor och imorse var jag ute tidigt och red ut en lugn skrittrunda i skogen eftersom han kan vara lite öm när han är nyskodd. Vi hade det härligt och på vägen tillbaka stannade vi både vid hallonlanden och äppelträden vid alle´n. Kanske var det här sista fina varma dagen för under eftermiddagen kom regnet med ett riktigt åskoväder och det kändes som att hösten nu är här på riktigt.
 
 

Snabba veckan

Publicerad 2014-09-19 09:00:32 i Allmänt,

Veckan har gått fortare än någonsin, mycket att göra och Julia och jag har turats om att åka till Gizmo. I måndags hade vi stallmöte och då ville vi båda vara där. I onsdags kom en ny valack som kommer släppas ihop med Gizmo och Desteny i helgen. VI njuter av vädret och att vi har världens bäst häst.
 
Härliga höstkvällar, behagligt hästväder
 

Fortfarande sommarvärme

Publicerad 2014-09-14 17:11:38 i Allmänt,

Igår var jag ju som sagt och hjälpte Karin och Irene på Rönningeritten T80 och det blev en heldag. I morse var jag uppe med tuppen och åkte direkt till stallet och Gizmo. Bea hängde med ut och vi hade en riktigt skön tur längs vattnet och i sandtaget, lyllos oss.

 
Bästa fuxarna Dariim och Kumari
Fina slingor igår på Rönningeritten
Gizmo och jag imorse i sandtaget

Rönningeritten

Publicerad 2014-09-12 10:22:09 i Allmänt,

Imorgon är det dags för Rönningerittten, inte för Gizmo och mig men däremot ska jag hjälpa Karin och Irene som startar i T80-klassen. Det ska bli roligt att hinna titta på alla fina hästar som är med. 
Gizmo och Desteny verkar vara bra hagkompisar och så länge det inte finns tjejer i närheten är Gizmo väldigt snäll.
 
Hallå där världens bästa kille!
 

Tappsko

Publicerad 2014-09-11 09:56:08 i Allmänt,

Allt rullar på, fullt upp på jobbet och även hemma. Julia och jag turas om att åka ut till Gizmo men hon har även väldigt mycket i skolan och den går såklart först så då blir det min tur istället att ta hand om Gizmo. I tisdags red Julia lektion för Bea men efter en stund tappade Gizmo en framsko och det var bara att avbryta. Det braiga var att vår nya hovslagare vi haft sedan flytten till Ekerö kunde komma redan dagen efter och slå på den gamla skon så nu är det bara att rida igen. 
Jag passar gärna på att luta mig lite....

Julia 15 år

Publicerad 2014-09-07 19:27:37 i Allmänt,

Idag fylller bästa tjejen Julia 15 år och hur kan det firas bättre än att få vara med guld-killen Gizmo!!!! Julia red tillsammans med Carin i stallet och de var först en stund på ridbanan och sedan red de i sommarhagen. Underbart väder och fint ljus. Nu är vi hemma och har firat med tårta och presenter.
 
Mina favvisar
 

Indiansommar

Publicerad 2014-09-06 15:52:14 i Allmänt,

Helt suveränt väder fick vi idag. Gizmo känns glad och pigg efter söndagens ritt. Han står inne på nätterna men går ute med en kompis i den enorma sommarhagen på dagarna vilket är härligt. Julia red på ridbanan och både hon och Gizmo skötte sig bra.
 
 
 
 
 
 

Nygammal kompis

Publicerad 2014-09-02 10:46:20 i Allmänt,

Nu har alla hästarna åkt som varit på sommarbete så tanken är att Gizmo ska gå tillsammans med Desteny igen men den här gången utan några tjejer som närmsta granne. Vi släppte ihop dom igår och det såg bra ut så här långt. Ingen av de andra hästarna går ute dygnet runt så nu får Gizmo stallas in, annars hade jag gärna sett att han hade gått ute ett par veckor till.
 
hej gamla kompis....
..akta Gizmos man, den är matte rädd om!
 

Lovisedalsritten

Publicerad 2014-09-01 11:29:08 i Allmänt,

Det blev en suverän dag igår, Lovisedalsritten. Vi var i stallet klockan 5 på morgonen och termometern visade på +4 grader. Men redan efter ett par timmar började solen värma och det räckte för att rida i kortärmat.
Karin, Irene och jag bestämde att vi skulle starta några minuter efter de andra och så blev det. Liselott var också med men ville såklart hålla ett friskare tempo och startade med den stora klungan. 
Allt gick bra, perfekt väder hela dagen, bästa hjälpen av Julia och Patrik och bara trevliga människor på tävlingsplatsen. Alla 3 blev godkända och vi var så stolta över våra fina fuxar. Tusen tack tjejer för sällskapet!
 
Höst i luften
Spännade tyckte Gizmo
Förbesiktning
 
 
Vätskepaus
Bästa fuxarna i stan
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela