mrgizmo.blogg.se

Mycket framöver

Publicerad 2018-05-31 19:35:15 i Allmänt,

Allt bra med Gizmo och de går ute till minst klockan 22 och ute vid 5 på morgonen. Om ett par veckor är de ute dygnet runt. Maria och jag åker till Tiveden om drygt 2 veckor men innan dess ska jag till Japan, Julia tar studenten och det är myyyycket på jobbet. 
Jag har tränat backning med transporten.....
...och har fått en namnbricka att ha på grimman när Gizmo är på äventyr i Tiveden.
All vinterpäls är borta
Gizmo trivs

Superhelg

Publicerad 2018-05-12 20:57:09 i Allmänt,

Sommarvärme och långledigt. Förra lördagen var Gizmo plötsligt halt men vi hade veterinär Elin ute som trodde på hovböld, Emelie, hovslagaren kom och drog av skon och hittad ett pyttehål dagen efter och då var han ändå mycket bättre. Hn har fått vila i veckan och sett bra ut förutom en aningens varm i kotan och puls. Idag kändes ingenting av det och Julia och jag hade en spa-dag. Vi dushade och skrubbade hela Gizmo och tog fram allt vi hade , hovkräm, fuxshampo och glansspray. Han blev så fin och vi tog en promenad så han fick torka innan det var tillbaks till hagen igen. 
 
 
 

Planering

Publicerad 2018-05-04 19:38:17 i Allmänt,

Allt bra med Gizmo. Hästarna är ute längre och längre på kvällarna vilket är så himla bra i vårat stall. Maria och jag har fått hemskickat kartor över Tiveden, jätteroligt. Helgen ska bli varm och solig och jag ser fram emot mycket hästande.
Vår magnolia blommar
Bästa gubbis njuter av färskt gräs
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela