mrgizmo.blogg.se

Ett helt gäng

Publicerad 2017-07-30 16:10:04 i Allmänt,

Annika med Bvlgari hörde av sig och ville komma ut och rida med mig och Maria. Hörde av mig till Janina som vi delade stall med förut och hon och hennes dotter mötte upp oss i skogen. Vi blev alltså 5, så jätteroligt och nyttigt för hästarna. Vi var nere vid badplatsen och sedan tog vi en runda med en del backar och var tillbaka 3 timmar senare, nöjda och glada.
 

Sällskap igen

Publicerad 2017-07-27 14:38:52 i Allmänt,

Julia hade lektion igår för Linda och nu passar det bra att Julia övningskör till och från stallet. Idag hade Maria och jag sällskap och det är så roligt att ha någon att babbla med. Vi var nere vid badplatsen och hästarna gick i en sväng. Vi galopperade också upp för en lång tung backe i riktigt bra fart 2 gånger för att få upp pulsen ordentligt och båda hästarna var jätteduktiga och såg så nöjda ut efteråt.
 

Vi turas om

Publicerad 2017-07-25 17:53:35 i Allmänt,

En vecka sedan vi kom hem från semstern och Julia och jag turas om att rida. Precis innan vi åkte öpnnades Gizmos hage så den blev dubbelt så stor. Även om det ser torrt ut i hagarna har han lyckats bli som en boll och vi kämpar nu med att få honom lite mer slimmad. 
Köpte den här goda psten i Genoa
Älskar nougat och de blev några sorter, en är vegansk
Gizmo och jag igår
 
Julia & Gizmo från idag
 
 
 

Tillbaka till gullegrisen

Publicerad 2017-07-20 15:58:06 i Allmänt,

Nu är vi hemma igen efter 1 1/2 vecka i Italien. VI har haft det jättebra och Julias kompis Fanny har tagit hand om Gizmo så det gör det lättare att koppla av. Julia hade bokat in en lektion direkt igår morse och idag var det min tur och det blev en 2 timmarsrunda med en del kondition. 
 
Vi var 1 vecka i Levanto, Italien
En dag tog vi tåg och båt till Portofino
Kalle väntar på tåget tillbaka till Levanto
Levanto
Vi bodde 2 nätter i Genoa på nyrenoverat häftigt hotell i den gamla ruffiga delen av stan
 
 
 
Lite shopping blev det
Vår runda från idag
 
 
 

Minisommarlov för G

Publicerad 2017-07-08 17:39:22 i Allmänt,

Imorgon åker vi på semester så idag var både Julia och jag i stallet och gjorde fint både bland Gizmos grejer och även själva hästen preparerades med det mesta såsom solskydd, flugmedel, hovkräm och glansspray i manen. Gizmo kommer få helt ledigt i 3 dagar och sedan kommer Julias kompis Fanny och rider och pysslar.  Han är alldeles för rund, lite för mycket att äta, så det räcker med en kort vila för guldkillen.
Saknar honom redan!
 
Efter gårdagens konditionspass
Kompisarna får nu båda ledigt från sina männniskor
Storstädning i skåpet, Obs! nedersta hyllan till Fanny så hon kan fika i stallet
 
 

Äntligen semester

Publicerad 2017-07-06 21:30:12 i Allmänt,

Idag börjar min semester och både Julia, Patrik och jag åkte ut till Gizmo. När vi kom ner till hästarna hade de öppnat upp även till hagen bredvid och där fanns massor av gräs till Gizmos stora lycka. Så det var en som inte alls ville bli fångad idag. Efter en stund gav han med sig och Julia kunde rida ett pass på ridbanan. Imorgon är det min tur.
Igår löshoppade vi Gizmo, hans hoppstil liknar ibland en kängurus
 

Snaaaart semester!!!

Publicerad 2017-07-04 12:30:37 i Allmänt,

Det har varit mer än någonsin hela juni men nu är det snart semster, så skönt! Både Julia och jag har ridit så mycket som vi planerat i alla fall. Hästarna går ute dygnet runt sedan midsommar och Gizmo är sådär nöjd och lite mysigt trött när man håller på med honom. Igår fick han nya skor och jag hade storstädning bland alla hans saker. Vi åker snart iväg på semester i drygt en vecka men då tar Julias kompis Fanny hand om honom vilket känns bra, hon är jätteduktig.
Nu funkar det att konditionsträna dryga timmen utan att mitt knä gör ont, jippi!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela