mrgizmo.blogg.se

Extra extra fin

Publicerad 2017-09-26 09:28:29 i Allmänt,

I princip varje gång jag kommer från stallet och familjen frågar hur det var (frågar de inte direkt så berättar jag) så säger jag att Gizmo var extra fin utan att tänka på det. Det är så det känns. Igår red vi ett konditionspass med sällskap av Maria och Broddan och han var alldeles jätteextra fin faktiskt. Pigg, glad  och framåt och lyssnade perfekt hela tiden, vilken kille!!!!
 
 

Hästig helg

Publicerad 2017-09-25 11:36:10 i Allmänt,

Gizmo och jag har en sådan tur att vi hittat så bra ridsällskap i stallet. De är inte många som vill vara ute i timmar i lugnt tempo. Vardagar har vi svårt att få tll det men nu i helgen kunde vi rida tillsammans både lördag och söndag, och igår var även Eva med islandshäst med. Vi var nere vid badplatsen, såg havsörn och klättrade en del i det varma höstvädret. Kan inte vara så mycket bättre.
I eftermiddag är planen konditionsträning.
 

Rivstart

Publicerad 2017-09-16 14:59:18 i Allmänt,

Det fortsätter att vara massor på gång. Julia fyllde ju 18 förra veckan och firades i dagarna två. Igår körde hon upp och klarade på första försöket så hela kvällen var hon ute med bilen tillsammans med några kompisar, jätteroligt. Kalle har kart-träning 3 dagar i veckan och vill passa på då säsongen tar slut  i november. Gizmo mår jättebra, de har fått komma tillbaka till vinterhagen där det är ganska gott om gräs så han trivs.
 
 

Lååång lista

Publicerad 2017-09-04 09:32:26 i Allmänt,

Just nu är det svårt att få till så mycket hästande som jag vill. Julia kör på med sina lektioner och förra veckan var det både massage och klippning av Gizmo. Samma dag han klipptes fick också bli första dagen han sov inne.  Det var en stor skillnad i helgen när jag red ett konditionspass, piggare och knappt svettig.
Denna vecka fyller Julia 18 så det blir kalas i 2 dagar och en del att förbereda. Kalle har köpt en egen kart och vill såklart hinna köra så mycket som möjligt innan säsongen är slut. Det är jätteroligt, lite som en häst att man hyr boxplats/ containerplats och kan rykta/ putsa på den och handla massa fina grejer. 
Gullegrisen G
Nyfriserad
Från i lördags
Kalle och hans nya kompis

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela