mrgizmo.blogg.se

Dressyr på Värmdö

Publicerad 2019-04-29 20:23:55 i Allmänt,

Förra helgen var Julia och Jenny iväg på dressyrtävling för Rastaborgs lag. Då vår bil gick sönder några dagar innan skjutsade Jennys mamma Eva Gizmo till tävlingen så de kunde vara med, så bussigt! Det blev en härlig dag och vädret var det bästa man kan tänka sig. 
Nu i lördags var det dags för Maria och Julia att rida distans, tempoklass. Det gick hur bra som helst och vi fick kvitto på att vi tränat bra för Gizmo pulsade in på 40 vilket gjorde att hon fick en tredje placering. En lyckad och lång dag följdes av en lika lång tävlingsdag men nu för Kalle. Klockan 4 gick vi upp och åkte till Uppsala för årets första kart-tävling. Det gick också jättebra trots några incidenter så var han riktigt snabb i finalen och klättrade många placeringar. 
 
Julia & Gizmo
 
 
 
Kalle kl 6 på morgonen 
 

Påskvecka

Publicerad 2019-04-16 21:40:24 i Allmänt,

VI hästar på för fullt och snart väntar några lediga dagar över påsken och det ska bli så skönt. Förra veckan hade vi träning för John Ricketts 2 dagar på raken. Ulrika som hjälper oss med Gizmo en dag i veckan var också med och tittade och det känns så bra att vi alla har samma tänk när vi hanterar honom. 
 
En kvällspromenad med bästa Maggy
 
Gizmo & John
Tog med kameran och fotade nere på ridbanan. ....
Bus-Broddan
2 favvisar
Igår fyllde Gizmo 16 år och det firades med nyponsoppa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela