mrgizmo.blogg.se

Florida

Publicerad 2016-01-23 23:31:28 i Allmänt,

Nu har jag varit borta en vecka från Gizmo och övriga familjen. Jag är i Jacksonville och jobbar och har det jättebra men inte en häst så långt ögat når. Idag ringde Julia och Patrik upp på Skype direkt från Gizmos hage, vilken lycka att se honom!
 
 

Sista hästdagen på ett tag

Publicerad 2016-01-16 18:05:33 i Allmänt,

Imorgon bitti åker jag iväg och jobbar nästan 3 veckor, längsta någonsin ifrån Gizmo. Både Julia och jag var i stallet och körde en repris på förra veckan med bus i snön. En pigg och taggad häst i gnistrande kallt väder och vi turades om att rida och även ta tid vem som var snabbast. 
 

Pyssel i stallet

Publicerad 2016-01-11 22:34:32 i Allmänt,

Det har blivit ridning i princip varje dag under julen så idag blev det lite pyssel med Gizmo och en sväng i ridhuset med longering och lite lydnadsträning som omväxling. 
Hej då gamla julpynt nu äter jag upp dig
Här slängs ingenting

Snö

Publicerad 2016-01-10 20:05:34 i Allmänt,

Äntligen, äntligen är det snö och inte lera i hagarna. Både Julia och jag har varit i stallet både lördag och söndag och igår turades vi om att rida och tog oss bort till den fina galoppslingan och hagarna som finns intill där man kan rida. Där är fint underlag så det är bara att köra på så mycket man vågar på en väldigt pigg fuxkille.VI hade så roligt och nästa gång det är bra väder och snö ska vi ha en tävling Julia och jag och ta tid vem som är snabbast, båda är helt säkra på att vinna.
 
 
 

En sådan där dag man kan leva på ett tag

Publicerad 2016-01-06 15:23:00 i Allmänt,

 
 
Sista lediga dagen under julen och Isabel som tar hand om Listo och jag hade bestämt att ta en lite längre runda idag med killarna. Termometern i bilen visade på -14 grader men det var absolut vindstilla och solen sken. VI red bort till det stora sandtaget och hästarna fick ta i ordentligt i de branta backarna. Så otroligt roligt med så trevligt sällskap och när vi kom tillbaka till stallet såg vi att vi varit ute i 3 timmar. Det här är det allra bästa med att ha häst, att få vara ute i skogen utan någon tid att passa och man kommer tillbaka till stallet med både glada och nöjda hästar och människor, svårslaget!
 
Igår efter stallet lyxade vi med Afternoon Tea
Gizmo och jag trivs i det här vädret (Foto: Isabel Jäder)
 
 
Listo & Gizmo i stora sandtaget
Välförtjänt lunch
Bästa Gizmo

Dressyrlektion

Publicerad 2016-01-05 13:46:00 i Allmänt,

 Julia och Gizmo hade dressyrlektion för Linda och jag hängde med och tittade. Linda red även Gizmo en stund för att känna efter hur han är. Han såg riktigt fin ut och hon tyckte att Gizmo var trevlig att rida. Efter lektionen kändes Gizmo så där extra nöjd som det kan kännas ibland när de fått jobba ordentligt. På hemvägen svängde vi förbi Hogsta och hämtade upp ett schabrak som Julia beställt innan jul.
 
Nöjd kille
 
Grått med silver och svart kantband blir säkert fint på guldkillen.

Besök

Publicerad 2016-01-03 17:04:04 i Allmänt,

Idag hade Gizmo och jag besök av min jobbarkompis Angelo och hans dotter Emma. De var och hälsade på en gång i somras och nu var det dags igen. Emma är kanske lika hästtokig som jag var/är så det är roligt att hon får komma ut och rida en stund. Vi var både i ridhuset och en sväng i skogen och Gizmo skötte sig som en riktig gentleman.
 

Ridsällskap

Publicerad 2016-01-02 17:40:18 i Allmänt,

Listos ägare är på semester och då är en jättetrevlig kompis till dom där och tittar till honom och idag hade vi sällskap i skogen. Jättemysigt, och medans vi var ute började det snöa, lyllos oss.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela