mrgizmo.blogg.se

Många timmar i stallet

Publicerad 2016-09-26 10:40:52 i Allmänt,

En suverän helg är slut men bara timmar kvar tills jag åker till stallet. I fredags åkte Julia och jag till Hogsta och handlade lite kläder och tittade på en uppvisning med Isabeau och Listo. Listo är Gizmos gamla hagkompis och det var så kul att träffa både honom och hans matte. I lördags red Julia på ridbanan och igår hade jag sällskap och vi var ute 3 timmar och hängde en del i det stora sandtaget. Båda hästarna var jättepigga och taggade och Gizmo känns 100% bra efter att kiropraktorn var här. På eftermiddagen kom en kompis förbi, Isabel som ska rida och pyssla med Gizmo på fredagar så vi kan ha en "hästfri" dag i veckan. 
Fina Listo visade hur Reining går till
Suddig bild från igår

Rekordhöst

Publicerad 2016-09-24 17:51:28 i Allmänt,

Vilken superhöst det är, helt pefekt ridväder. Idag var det Julias tur och hon och Gizmo hängde på ridbanan. 
Finaste mulen i stan!!!

Kanondag

Publicerad 2016-09-18 21:01:28 i Allmänt,

Ställde klockan och åkte tidigt till stallet tidigt. Gizmo och jag hade sällskap av Maria och Broddan, det var ett par veckor sedan sist så det var extra mysigt. Vi var ute drygt 2 timmar och klättrade en hel del. Tillbaka till stallet kom Julia ut och red en stund på stubbåkern. Han såg fin ut men hon tyckte han lyssnade lite dåligt. Imorgon kommer hovslagaren ut och det är väl redan dags för vinterskor.
 

Utflykt

Publicerad 2016-09-17 17:32:23 i Allmänt,

Patrik hade tid att följa med till stallet så då passade vi på att lasta Gizmo och åka på utflykt. Vi parkerade nedanför slalombacken Ekebyhov som ligger på Ekerö. det är ett friluftsområde som heter Jungfrusund och där  finns markerade ridvägar som går runt själva backen. Det var hur fint som helst och väldigt kuperat. Gizmo skötte sig helt perfekt och gick direkt in i transporten även när vi skulle hem. Imorgon blir det långritt med Maria och Broddan, skojigt!
Duktig gubbis
Hur fint som helst, Jungfrusundsåsen

Kiropraktor

Publicerad 2016-09-13 16:48:26 i Allmänt,

Kiropraktorn Karro har varit ute en andra gång och nu hoppas vi att det ska bli helt bra. Promenad stod på schemat efter behandlingen och efter det  2 dagar med lite lättare ridning. Vi njuter av sommarvärmen som ska hålla i sig några dagar till. 
Promenad med fruktstund
Mat är det bästa som finns
 

Vi chillar

Publicerad 2016-09-12 09:10:04 i Allmänt,

Kiropraktorn Karolina kommer igen imorgon då Gizmo fortfarande är lite snubblig. Därför ha vi tagit det lugnt över helgen. I lördags var Patrik med och vi lastade Gizmo och ställde in kameran i transporten  så vi kan se honom oredntligt. Han går nu in utan att tveka en sekund, så härligt! Sista steget är att lasta själv men det kommer. Igår var Julia med till stallet och vi storstädade bland alla saker, handlade potatisprotein för vintern och sedan bara pysslade med en nöjd Gizmo.
 
Julias garderob
Lata dagar för favoritkillen

Vi har en 17-åring

Publicerad 2016-09-08 08:57:09 i Allmänt,

Julia har fyllt 17 år och firades igår med vegansk middag och presenter. 
Vegan-tårta
Patriks hemgjorda pannband som matchar schabraket och fuxschampo.

In i rutinerna igen

Publicerad 2016-09-05 08:41:44 i Allmänt,

Sedan ett par veckor har allt dragit igång. Gizmo är inne på nätterna och efter Karros behandling förra veckan har vi börjat rida igen. Det är en otrolig skillnad på steget men som hon sa kan det behövas lite mer fix så jag ska be henne komma nästa vecka och kolla igenom honom. Hade ridsällskap i lördags och det var hur mysigt som helst. Ska också ha en fast dag i veckan som Julia har dressyrlektion för Linda. 
Nöjd häst
I lördags med finsällskap

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela