mrgizmo.blogg.se

Ligger efter

Publicerad 2019-05-12 20:30:20 i Allmänt,

Jag hoppas det blir lite lugnare snart för det är mycket på alla håll även om det är roliga saker. Förra helgen red Julia lagtävling för Rastaborg ute på Berga. Det gick okej men Gizmo fick skav av schabraket som var nytt. Troligtvis har han tappat lite efter distanstävlingen helgen innan det så de blev tryck. Så nu i torsdags blev det träning från marken för John Ricketts men det passade bra. Vi hade lite strul att lasta när vi skulle hem från Berga  och var tillbaka i gamla dåliga vanor. Nu blev det en uppfräshning kan man säga och vi är tillbaka på rätt tänk, så skönt. John är fantastisk och Julia kunde även backa in Gizmo i transporten.
Nu blir det barbackaridning några dagar till alternativt träning från marken. 
Från förra helgen på Berga
Maggy
Träning för John 
 
Barbacka 
Idag var vi nere på ridbanan....
.....och efteråt blev det en stunds betande innan det var dags för hagen.

Vi växlar hästkrafter

Publicerad 2019-05-04 19:38:31 i Allmänt,

Som sagt förra veckan var det distans på lördagen och kart på söndagen i Uppsala. Denna helg har vi dressyr på Berga med Rastaborgs lag och karttävling i Enköping, båda imorgon söndag. Jag följer med Julia och Jennys snälla familj kör oss. 
John Ricketts kommer ut till stallet 2 dagar nästa vecka och vi är med en av dagarna. Efter det får Gizmo några dagars vila från ridning, det har varit intensiva veckor för honom.
Kalle nummer 25, förra helgen i Uppsala Foto: Gokart Pixel

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela