mrgizmo.blogg.se

Galopp

Publicerad 2017-02-25 15:28:22 i Allmänt,

Veckan har bjussat på rätt mycket jobb och Gizmo har haft 2 vilodagar. Isabel var ute och red igår och idag var det min tur och Maria och Broddan var med. Stenhårt och isigt på vägarna men vi red bort till Menhammars stora hage och där var det perfekt, Ett tunt lager med snö och slätt under så vi tränade på att rida ifrån varandra och jobba var och en för sig. Idag kunde jag inte låta bli trots det instabila knät så det blev några galopper och han var en riktig gentleman och lyssnade perfekt. 
 
 
Varje år ordnar vår institution 2 dagar med föreläsningar
Så inbjudande med superfint underlag idag. Släpp mig sa Gizmo.
 
 

Stå över

Publicerad 2017-02-19 13:32:24 i Allmänt,

Igår hade Julia lektion och Gizmo kändes fin och pigg. Idag kom Annika och Bvlgari ut och tanken var att vi skulle rida ut alla 3. Gizmo kändes för lite pigg och mitt knä för dåligt så jag valde att stå över så Annika och Maria fick en bra runda i alla fall. Gizmo och jag var på ridbanan där han fick jobba istället. 
 
 
Julila & Gizmo från igår.
Nytt innetäcke till guldkillen som ser ut att sitta finfint.

Chillar

Publicerad 2017-02-15 08:30:06 i Allmänt,

Hostan sitter i så jag orkar precis vara på jobbet och åka ut och pyssla om guldgrisen. Igår var det superväder på eftermiddagen och Gizmo var extra fin och mysig och verkade njuta av solen. 
Så här fint karlspaderhjärta fick jag på jobbet
Efter kli och massage i stallet blev det gäsp-attack.

Vila och ridning

Publicerad 2017-02-13 17:06:21 i Allmänt,

Kryckorna är borta men i fredags började "hostan från hell" typ och jag har fått halvsitta och sova i soffan ett par nätter. Hasade ut till stallet och red 2 bra 2-timmarspass, både lördag och söndag. Kan inte använda vänster benet och det är tur att vi har världens snällaste häst. Idag vila för både Gizmo och mig. 
Börjar fälla vinterpälsen i pannan, tjoho!
Hårt underlag
Precis här när man kommer ut från skogen stannade vi till, solen värmde verkligen och vi beundrade våra fina fuxar som blänkte så fint.

Ofrivillig människovila

Publicerad 2017-02-08 13:07:24 i Allmänt,

I söndags när jag skulle hoppa upp på Gizmo från en sten halkade jag och på något sätt fastnade foten och benet vred sig och mitt knä hoppade ur led. Jag skrek rakt ut för det gjorde så galet ont men som tur var hoppade det tillbaka. Det var också tur att jag hade sällskap med Maria som tog Gizmo eftersom jag släppte honom. 
I efterhand kanske inte så klokt men det var ju söndag och allt och jag ville så gärna rida så jag kravlade upp och det blev en 2 timmars skrittrunda ändå.
Röntgen i måndags visade inga skelettskador och idag känns det mycket bättre så imorgon ska jag försöka hoppa in på kryckor till jobbet  och till helgen får det förhoppningsvis bli ridning igen.
 
 
 
Har sagt tidigare att i princip allt som har med häst att göra finns på Ekerö. Var och hämtade en sadelgjord som fått ny kardborre, ett företag som lagar det flesta hästsaker. Observera dessa fantastiska täckeshängare, vill ha!!!!

Så var helgen över igen

Publicerad 2017-02-05 18:47:06 i Allmänt,

Veckan har varit full framförallt med jobb. Gizmo hade antagligen vrickat sig i början av veckan för Julia märkte att det var något och han var lite varm i ett bakben. massage för honom i torsdags av Linda och vila tills idag. Maria och jag fick en skön skrittrunda med våra bästa guldkillar.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela