mrgizmo.blogg.se

Träning

Publicerad 2019-01-17 22:10:22 i Allmänt,

Idag var John Ricketts ute och höll privatlektioner. Julia började att jobba Gizmo från marken och efter en stund tog John över. Vi var så malliga över Gizmo att han lyssnar så fint hela tiden utan att stänga av som tidigare och försöker verkligen att göra det vi ber om även om han tycker något är läskigt. Nu är vi så inspirerade att träna på till nästa tillfällle. 
Gizmo & John
Nöjd och trött Gizmo efter träningen

Äventyr

Publicerad 2019-01-05 15:56:49 i Allmänt,

Hade sällskap med Maria och Brodway på en härlig runda med strålande sol. Underlaget var isigt och hårt så det blev bara skritt. På hemvägen red vi förbi en jägare på pass som sa att hela skogen var full med hundar och jägare. Då vi inte har något val av väg när vi ska hem fick han meddela de andra att vi kom ridande men det sköts rätt nära och precis när vi ridit ut ut skogen kom 2 vildsvin i full panik precis bakom oss och fortsatte förbi oss längs bilvägen. Hästarna blev skrämda precis när de rusade förbi oss men lugnade sig direkt så det var tur.
Gizmos nya ullfilt
Strålande sol som värmde en aning

Nytt år!

Publicerad 2019-01-04 19:45:22 i Allmänt,

Några lediga dagar till innan jobbet drar igång igen på måndag. Både Julia och jag hänger i stallet mest hela tiden och Gizmo mår bra. Han vaccinerades på nyårsdagen och har tagit det lite lugnt i 3 dagar. På måndag har Julia grupplektion för Margit och det är precis 2 veckor kvar till John Ricketts kommer till stallet för privatlektioner. Annika skulle ha kommit imorgon med Bvlgari för en långtur men det blir uppskjutet ett par helger.  
Vi har ju haft hjälp med Gizmo av Isabel under ganska lång tid. Hon har så fullt upp med annat och har haft svårt att hinna med att vara ute hos Gizmo så nu ha jag en jobbarkompis som kommer var ute i stallet en dag i veckan. Hon har varit ute och provridit Gizmo och är verkligen jätteduktig så det känns så bra att ha någon som kan ta hand om honom också om det skulle vara något. 
Gizmo mannekängar med en julklapp
Jag fick ett par nya ridbyxor...
...och en riktig långpromenad med dom här guldkillarna.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela