mrgizmo.blogg.se

Annandag påsk

Publicerad 2016-03-29 09:24:47 i Allmänt,

Vi har börjat städa upp bland Gizmos saker inför flytten på fredag. Jag red också bort till nya stallet för att hitta närmaste vägen, gissar på ett par kilometer bara. Tillbaka till stallet blev det fika för oss människor och gräspaus för GIzmo. Efter det väntade ett dressyrpass för Julia och Gizmo för Linda. Dom har verkligen blivit duktiga tillsammans.
Nya fina ridvägar
Båda Gizmo och jag var nog aningens för påklädda. Han börjar fälla lite....
FIka paus
Glad häst
Nöjda efter svettigt pass

Stormigt värre

Publicerad 2016-03-27 16:45:49 i Allmänt,

Gizmo och jag höll oss i ridhuset och tränade lydnadsövningar. Han har börjat fälla så jag stod ute och borstade, så härligt.
 

Snart flyttdags

Publicerad 2016-03-26 11:41:01 i Allmänt,

En vecka kvar till Gizmo flyttar till sitt nya stall och vi försöker passa på att utnyttja ridhuset lite extra med dressyrlektioner som igår och löshoppning eftersom vi i princip alltid är själva där inne.
 
Jaha dags att jobba...
Typiskt Gizmo avtryck, brett fram och utåt bak
 

Påskledigt

Publicerad 2016-03-24 22:00:23 i Allmänt,

Halvdag på jobbet och sedan vips ut till stallet. Gizmo och jag var ute och det var klättring på schemat. Imorgon är det dressyrlektion för Julia och Gizmo.
 
 

Föl i stallet

Publicerad 2016-03-19 18:12:33 i Allmänt,

Igår kväll kom det ett sms från stallet och en bild på en nyfiken Gizmo som apanade på något. Sedan kom nästa bild på ett föl. Vi hade hoppats att få  hinna träffa fölet innan vi flyttar och nu har det kommit! Julia och jag var ute idag och det är svårt att slita sig, en otroligt söt quartertjej. 
 

Bästa i år

Publicerad 2016-03-16 17:44:48 i Allmänt,

Kände mig jättehängig på jobbet och gick hem tidigare. Var osäker om jag skulle orka ut till stallet men åkte ändå. Gizmo och jag var ute nästan 2 timmar och han var på sitt bästa "gå-borts-humör". Solen värmde, vi såg citronfjärilar och han var så glad och fin.
 

Smutsgris

Publicerad 2016-03-16 08:31:59 i Allmänt,

Nu är de galet lerigt i hagarna och det är alltid operation sanering innan det går att rida. Gizmo gillar att rulla sig och är lerig precis överallt även i hela ansktet. Kombinationen världens lurvigaste arab gör det ibland svårt att se om han skulla ha något sår. Ingen antydan till att fälla ännu men längtar verkligen.
Efter den värsta saneringen

Som godis

Publicerad 2016-03-09 22:59:14 i Allmänt,

Idag hämtade jag ut en stooor låda med klubbens nya prisrosetter till Romfarsritten i juni. De är så fina och speciellt lyxiga är de stora blå-gula rosetterna för Best Condition. Jag fick lite rosetter när jag var yngre men aldrig någon röd och fortfarande drömmer jag om en.....
 
 

Förändringar

Publicerad 2016-03-09 09:05:56 i Allmänt,

Stallet vi står i ska avveckla sin verksamhet och inte ha kvar några inackorderingar. Vi flyttar till att större stall som heter Nyckelby Gård bara ca 1 km bort från och med 1 april. Julias tränare Linda har sin häst där och jag har bara hört väldigt bra saker om stallet. Det viktigaste är att vi behåller samma fina ridvägar. Däremot kommer vi inte längre ha ridhus men annars kommer det bli toppen. 
 
 

Halva var

Publicerad 2016-03-05 14:22:00 i Allmänt,

Planen idag var att Julia och jag skulle ta oss bort till vår fina raka och hagen intill, den rundan är drygt 1 km och jag tänkte att vi skulle ta den 10 gånger var. Underlaget var tyvärr fortfarande för hårt så vi joggade ett par varv var bara. En väldigt taggad Gizmo som inte lyssnade ordentligt hade vi idag så tillbaka i stallet fortsatte Julia direkt i ridhuset och körde massor av sidvärtesövningar vilket han tycker är jättejobbigt. Sist lät vi honom trava på längs spåret och han fick länga sig och klev på så fint så jag var tvungen att hoppa upp igen och känna hur fin han var.
 

Dresssyrlektion

Publicerad 2016-03-04 14:13:41 i Allmänt,

Sportlov för Julia och hon har hunnit med ett par lektioner i veckan för Linda. Det går framt och båda ser nöjda ut efteråt. Idag var min jobbarkompis med sina barn ut till stallet så det blev lugnt för Gizmo men nu till helgen hoppas vi på bra väder för uteridning.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela