mrgizmo.blogg.se

Leeeeedig!

Publicerad 2015-12-30 19:24:48 i Allmänt,

Nu finns tid att hänga lite extra i stallet, så härligt! Julia har ridigt för Linda igen, han får jobba ordentligt. Jag var ute på en runda idag, lite snö ligger kvar och vi hoppas på att det kommer mer snart. Både igår och idag efter ridningen har Gizmo gått ut naken och jag hoppas han rullar av sig dammet, precis som man gör med mattor när man  rullar ut dom i snön för att få dom rena.
När snön kom var barnen ute och gjorde en Olof-son
 
Julia & Gizmo
och så min tur
 
 
nu går jag och rullar mig

GOD JUL!

Publicerad 2015-12-25 23:09:55 i Allmänt,

Så skönt med julledigt. VI hade en jättebra julafton, hängde i stallet på förmiddagen och tog en promenad med Gizmo. Idag var både Julia och jag ute i stallet och passade på att ta hem träns och annat för att göra rent när det finns extra ledig tid.
En låda julgodis från farmor & farfar till Gizze
Patrik var med på julafton och fick hålla guldkillen
dom klättrade i backar
 
God jul bästa Gizmo
 
 
 

Stressigt

Publicerad 2015-12-20 22:55:11 i Allmänt,

Nu längtar jag bara till lite julledigt, framförallt har det varit extra mycket med jobbet. VIll hinna att hänga med Gizmo extra länge när man är i stallet utan andra saker att passa. 
I början av veckan var hovslagare Emelie ute och nu pausar vi razerskorna ett tag. Propadsulorna kör vi vidare med istället för snösulor men det blev vanliga skor med 4 brodd. Gizmo vrickade sig ju för ett litet tag sedan och en vecka innan det var han lite varm och möjligen oren i trav i hf. Under samma skoningsperiod hade han 2 tappskor, kan vara slumpen men nu får det som sagt bli vanliga skor i vinter så får vi se om vi gör ett nytt försök om ett tag.
 
 

Pausa

Publicerad 2015-12-13 12:59:43 i Allmänt,

I måndags måste Gizmo ha vrickat sig när jag var i ridhuset utan att det märktes. Trodde först att han fått något melllan hoven och sulan för han började halta rejält men ca en halvtimme senare blev han varm i hovleden. Hältan var nästan borta dagen efter men han var fortfarande varm. Så det har varit vila men igår kändes han helt bra så Julia och jag gick en promenad och idag blev det en skrittrunda. 
 
Utanför Gizzes box
Juia & Gizmo igår

Dressyrlektion

Publicerad 2015-12-06 15:44:18 i Allmänt,

En perfekt dag i blåsten att vara inne i ridhuset och ha  dressyrlektion. LInda kom och höll lektion för Julia och Gizmo. Vi pyntade lite i stallet efteråt med granris och apelsin med nejlikor, det blev fint.
 

Blåsigt värre

Publicerad 2015-12-05 18:18:24 i Allmänt,

Patrik brukar reta mig för att jag alltid kollar SMHI och speciellt då byvindarna som jag inte gillar. Nu har det varit blåsigt länge och i går kväll och i natt var det "rekord-byvindar" gissar jag. På Ekerö hade de haft strömavbrott och laddat med vattenhinkar till hästarna om det skulle bli långvarigt. I morse på väg ut till stallet låg det grenar på vägen överallt och jag såg flera träd som hade knäckts i skogen. Gizmo och jag tog en liten sväng men hängde sedan i ridhuset.
Den här granen hade blåst ner precis på ridvägen bredvid stallet
Nyfikna killar håller Jesper sällskap
 
 
.

Föreläsning

Publicerad 2015-12-04 08:54:11 i Allmänt,

Vår klubb MDRF hade igår ordnat med en föreläsning av Annelie Eriksson, Sveriges enda professionella distansryttare. Annelie delade med sig av många tips och trix och det blev en riktigt lyckad kväll.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela