mrgizmo.blogg.se

Vårigt för en dag

Publicerad 2018-01-28 14:41:42 i Allmänt,

Snön som vi hade förra helgen är helt borta och igår var det riktigt vårigt med fåglar som kvittrade och solen som faktiskt värmde litegrann. I dag var det mer "som vanligt", mulet och hårt i backen. Planen var att klättra så att hästarna skulle få jobba men när vi kommit till en av vägarna var det fullt med folk och bilar överallt. Vi frågade och det visade sig vara en  orienteringstävling som precis skulle starta. Så vi red bort så långt vi kan komma åt ett annat håll och det blev en bra runda i alla fall.
Igår var det nästan vår i luften!

Äntligen snö!!!!

Publicerad 2018-01-21 17:36:20 i Allmänt,

I veckan kom snön äntligen! Jag var borta i Tyskland tisdag till torsdag och längtade hem att få rida. Så i helgen ville både Julia och jag såklart ut och galoopera. Hon red igår och jag promenerade med och idag gjorde jag en repris till samma ställe. Idag var det -11 grader och helt galet dimmigt så man såg bara några meter framför sig men ändå härligt ridväder.
Julia & Gizmo från igår
Idag var det kallt och isigt i luften så vi båda blev vithåriga
 

Nytt år!

Publicerad 2018-01-06 15:17:54 i Allmänt,

Eftersom jag nyligen bytt jobb har jag inga semesterdagar direkt att ta av vilket betyder att det inte blev så många extra dagar i stallet. En dag hade jag en riktig pysseldag och städade bland alla våra saker, en annan dag kom Annika förbi med sin fina Buggis. Idag var Maria och jag ute och det blev en 3 timmarsrunda med klättring och en del övningar för att få hästarna att lyssna bra. 
Våra fina araber
 
 
Gizmo från idag

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela