mrgizmo.blogg.se

Aprilväder i mars

Publicerad 2019-03-31 16:36:31 i Allmänt,

Igår var det sol och 14 grader och Julia red på utebanan. Efter stallet åkte jag in till stan för att testa på Tipsy Tea på Hotel at Six med några kompisar. Det var roligt att testa, stor skillnad mot tradiotionellt Afternoon Tea. Idag var det vårstädning på kartbanan och det snöade på morgonen men klarnade upp till lunch. De var många som hjälpte till men efter några timmar var både Kalle och jag frusna så vi struntade i träningen och åkte förbi Spånga Bageri och handlade hem fika istället.
 

Sommartid

Publicerad 2019-03-29 19:25:52 i Allmänt,

Har mer än någonsin på jobbet så det är tur att Julia är så mycket i stallet nu. Gubbis mår bra och han har varit utan täcke både inne och ute ett par dagar. Förra lördagen red Julia programridning för domare inför klubbens dressyrtävlingar och Gizmo skötte sig perfekt. Båda han och Julia såg nöjda ut efteråt så det var roligt. 
Julia & Gizmo på framridningsbanan innan programridningen
Vi var nere på vår stora uteridbana....
...och njöt av solen
 

Träning

Publicerad 2019-03-16 22:05:38 i Allmänt,

Allt bra med Gizmo och idag lördag är det nu exakt 6 år sedan han blev våran alldeles egna häst. Det firades med extra godis, han gillar att vi skämmer bort honom extra mycket. 
Exakt så
Idag blev det ett bra träningspass för dom här 3 killarna
Här igen är en bild alldeles i början när vi köpt honom på Julia och Gizmo......
... och här från idag. 

6 år

Publicerad 2019-03-10 20:31:56 i Allmänt,

HIttade en bild från dagen efter att vi hämtat Gizmo coh jag skulle rida första gången tillsammans med Mia och Caroline där vi stod första tiden. En hemsk bild på alla sätt, jag sitter rakt ut med benen och Gizmo ser anfådd ut trots att vi inte gått en meter. Andra bilden är från igår  och nu har jag svårt att minnas hur det kändes att sitta på en rund boll där mina ben knappt nådde under sadeln. 
Vilen tur att Liselott och Irene var med när vi tittade på Gizmo första gången som såg en fin häst där under så vi vågade köpa honom.
Och det är inte mina ben som växt

Hästplaner för vår och sommar

Publicerad 2019-03-10 20:10:52 i Allmänt,

Vi har många planer för den hästiga delen nu till vår och även i sommar. Julia kommer vara med i Rastaborgs klubblag i dressyr där första start är i mitten på april om iinga fler utbrott av virus kommer förstås. I slutet av april är det Lovisedalsritten och då är planen att Julia strartar tillsammans med Maria och Jenny, jätteroligt! John Ricketts kommer 2 dagar i mitten av april där vi är med.
 
Maria och jag har hört oss för angående sommarbete och troligtvis blir det i Nyckelby där vi stod innan så det är samma fina ridvägar som nu. Vi har också bokat 5 dagar i Tiveden för Maria och mig från slutet av juni så det blir sommarbete diekt efter att vi kommer därifrån. 
Restena av tiden kommer vara fullbokat med kart-tävlingar/ helger för Kalle med start första helgen i maj.
En favvobild från en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv, när vi hämtade Gizmo! Precis innan vi ska lasta honom, jag är så glad och samtidigt nervös för att han inte ska gå in i transporten
För en gångs skull var Julia och jag på något ohästigt tillsammmans. Middag på Bananas....
....och Mia Skäringer på Globen
BIld från Pia (som har stallet)  en morgon nu i veckan. Alla hästar får frukost och på med sina utetäcken, då vill Gizmo vila en stund, närru Pia säger han, du får ta ut de andra först.

Nöjd nöjd nöjd

Publicerad 2019-03-02 15:29:46 i Allmänt,

Vi har en så nöjd häst nu, han är med oss hela tiden när vi hanterar honom och det är så roligt! I veckan var John ute igen och vi hade en toppendag med bra hemläxor att träna vidare på. Nu börjar vår stora utebana bli fin och Julia och Jenny var nere och red idag.
John-träning i torsdags....
...och Gizmo var jätteduktig
Gizmo ser ut som en pyttehäst bredvid Helge

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela