mrgizmo.blogg.se

Mycket nu

Publicerad 2018-04-29 10:56:58 i Allmänt,

Allt bra med Gizmo, äntligen är broddar och snösulor av och snart även vinterpälsen. Jag använder ryktstenar, skrapor och piggborstar för att tvinga av det sista, han blir ju såååå snygg i sin sommarpäls.
Isabel har varit ute hos Gizmo varje fredag och Julia kör på med sina lektioner. Jag har beställt en stor packväska som ska sitta bakom sadeln för våra dagar i Tiveden. 
 
Bild som Isabel skickade på fuxarna
Nöjd häst
Kalle

Parallellt

Publicerad 2018-04-15 17:47:45 i Allmänt,

Just det glömde skriva att nu startar kartingsäsongen för Kalle och igår var jag med och hjälpte till med vårstädningen av banan. det har varit en osäker vinter om banans framtid men nu har klubben ett förnyat kontrakt på 10 år. Så idag medans jag var i stallet var killarna på säsongens första träning och Kalle fick inviga sin alldeles nya kart och kom hem jättenöjd och trött. 
 

Någon fyller år idag!!!!

Publicerad 2018-04-15 15:39:00 i Allmänt,

Idag fyller världens bästa häst 15 år! Tutelitut på dig finaste Gizmo!!!! Detta firades med en skön tur i skogen och en Proviva blandat med bananer. 
Annars har jag varit på en heldags clinic med John Ricketts förra helgen. Maria och jag hr också anmält oss till en 3-dagars kurs  för John i slutet av juni med våra snyggfuxar. När vi ändå är igång har vi precis bokat boende för 3 dagars ridning i Tiveden i mittten av juni. Jag har drömt om det i flera år men det har aldrig blivit tillfälle men nu så blir det av.
 
 

Länge sen

Publicerad 2018-04-01 16:59:13 i Allmänt,

Allt bra med Gizmo och nu ett par extra lediga dagar över påsken för oss människor. Däremot har vi tråkigt underlag med isiga vägar och det känns sådär att fortfarande ha 4 brodd. 
Idag var Patrik med ut, ridbanan var stenhård så vi tog en promenad istället och avslutade med påskägg till guldgossen viket han uppskattade. 
 
För några dagar sedan då det fortfarande var snö
Ett nytt 2-delat bett som vi testar
Patrik & Gizmo från idag
Förväntansfull fux när han ser påskägget
Och som efterätt 1 liter Proviva, mums!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela