mrgizmo.blogg.se

Nu är det bra

Publicerad 2016-11-28 14:22:35 i Allmänt,

Nu kan vi inte känna någon ökad  värme i benet så igår var planen en skrittrunda med sällskap av bästa Broddan. Det blåste ca 20 m/s och vi kände oss rätt tappra när vi gav oss iväg. Men när vi kom ut från skogen upp på vägen hade ett stort träd blåst över vägen och det kändes nästan som att fler var på väg. Då blev vi människor lite fega och red tillbaka mot stallet. Så det blev en mjukstart för Gizmo vilket kanske var llika bra. 
Annars i helgen har det pyntats hemma och Julia och jag tänkte göra det julfint hosl Gizmo på lördag.
 
 
Gulliiga julkort som väntar på att skickas
 

Avbrott

Publicerad 2016-11-23 11:45:15 i Allmänt,

I lördags skulle Julia ha lektion för Linda. Efter en liten stund fick de avbryta då både Julia kände och Linda såg att något inte riktigt stämde. Gizmo var lite varm vf men inte svullen. Troligtvis har han vrickat sig och igår tyckte Julia att värmen var borta så idag ska hon prova att longera honom försiktigt och se hur han rör sig. Han snubblade till när jag red honom i torsdags så möjligtvis var det då han vrickade sig. Han verkar rätt nöjd med att vi istället bara pysslar om honom lite extra. 
 
 
 

Grisinvasion

Publicerad 2016-11-18 11:03:58 i Allmänt,

Tidigare i veckan när jag precis svängde upp på vägen från stallet rusade ett jättegäng med vildsvin över vägen. Jag hann bromsa och även mötande bil lyckades stanna. Grisarna hänger en del i och runt hästarna hagar och i skogen såklart. Så igår när Gizmo och jag var ute var han stel som en pinne och även om inte jag såg några förutom ett par rådjur är jag säker på att han kände av vildsvin i närheten. Man får väl tänka att hästarna kommer vänja sig och se det som något positivt. Idag är Isabel ute hos Gizmo och i helgen har Julia och jag varsin rid-dag.
Snön är i princip helt borta

Snöiga vägar

Publicerad 2016-11-13 14:42:06 i Allmänt,

Jag började nästa tjuta av lycka att träffa Gizmo igår, tror, eller vet att  Julia tycker jag är pinsam men han är sååå fin. Hon red en sväng men med ett par plusgrader blir det lätt styltor under hovarna trots sulor. Idag var jag ute tidigt och hade sällskap av Maria och Broddan och vi hade hur mysigt som helst. Båda hästarna var jättefina och vi höll oss mest på bilvägarna där det var perfekt att trava och galoppera. Gizmo var jättepigg men lyssnade hela tiden även när vi var red bakom Brodway. 
 

Snart Gizmo-time

Publicerad 2016-11-11 21:44:03 i Allmänt,

Vi kom hem i onsdags, försenade p.g.a vädret. Klockan 6 på torsdagmorgonen åkte jag till Norrköping med jobbet. Är nu hemma och äntligen får jag åka till stallet imorgon. 
Dåligt med hästaffärer men hittade en i Naples och det blev ett flugspray som ska vara bra.
Konferens i Norrköping
Chokladdoppade marshmallows till fikat

Miami Beach

Publicerad 2016-11-11 21:31:44 i Allmänt,

Vi var 5 dagar i Miami och hade även här kanonväder. 
Sjö-kor
Härligt gäng på stranden
 
Bad på hotellet

Semester

Publicerad 2016-11-11 21:00:39 i Allmänt,

Hela familjen, förutom Gizmo då, har varit på semester. Vi har åkt runt i Florida och njutit av värmen. Imorgon får jag äntligen träffa Gizmo, längtar!!!!!!!
Naples, vi hade supermysigt rum
Bad på Sanibel Island med finaste sanden
Sköldisar på parkeringen
Everglades
Alligatorer
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela