mrgizmo.blogg.se

Mellan skurarna

Publicerad 2018-07-29 23:26:21 i Allmänt,

Vi hade pratat länge om att Annika och Bvlgari skulle komma ut till oss och bada. Men tidigt i morse vaknade vi av ett riktigt åskoväder och skyfall men det klarnade upp på förmidddagen. Så vid lunch kom dom över och vi fick till en skön runda med bara en regnskur plus en del åska. 10 minuter efter att vi var tillbaka i stallet kom nästa skur. Gizmo stod inne i det andra stallet så han fick lunch där och såg ut att trivas med det och fick gå ut först när det slutat att regna.
 
 
Bilder från igår
Broadway
Annika & Bvlgari
Gizmo fick äta inne-lunch
 
 

Sjöhäst

Publicerad 2018-07-25 15:13:29 i Allmänt,

Red ut tidigt med förhoppning om att det var tomt på badplatsen. Nu är det i princip inga insekter och i skogen var det rätt så svalt och skönt. Gizmo kändes pigg och jättefin och vi var helt ensamma på stranden, det bir kanske en repris imorgon.
 
Puss på dig finaste vän

Italien

Publicerad 2018-07-24 19:21:04 i Allmänt,

Då är vi hemma igen efter nästan 2 veckor i Italien hela familjen. Vi hyrde bil och bodde på 3 olika platser. Första veckan vi var borta var Fanny hos Gizmo och tog hand om honom. Andra veckan har han haft riktig "semester" och bara skrotat i hagen tillsammans med sin kompis Broadway. Julia och jag åkte direkt ut till stallet igår kväll när vi kom hem och allt var bara bra med Gizmo. I dag har han fått nya skor, blivit duschad och allmänt ompysslad och pussad på. 
Längst ner vid Gardasjön ligger Desenzano där vi bodde i 4 dagar....
 
Vi bodde på ett riktigt mysigt och lugnt hotell med världens bästa frukost
Nästa ställe var Cervia där Patrik brukar åka på cykelresa. En dag åkte vi upp till en jättemysig by som heter San Leo
Jag hade med John Ricketts nya bok vilket var perfekt läsning på stranden
Sista stoppet var Levanto och samma ställe vi bott på 2 gånger tidigare.
Friterad pizzadeg
Hemma igen hos bästa gubbis!
Hello!

Födelsedagar och semester

Publicerad 2018-07-10 20:16:20 i Allmänt,

Igår fyllde Kalle 15 år och som present åkte Julia med till kartbanan och testade på att köra hyrkart tillsammans med Kalle. Vi var också ute i stallet hos Gizmo och han busade av sig på ridbanan. Idag var det Patriks fördelsedag och jag var ute en kortis hos gubbis. Vi åker till Italien imorgon och Fanny kommer ta hand om honom denna vecka. Veckan efter det blir han utan några människor så en vecka semster. Saknar honom redan!
 
Busig och glad
Syrran är bra på att bära däck
Bästa bästa Gizmo
 
 

3-dagars kurs

Publicerad 2018-07-07 17:58:49 i Allmänt,

Förra helgen var Gizmo och jag på kurs tillsammans med Maria och Broddan hos Stall Rosenborg i Bro. Det var John Ricketts som hade  kursen och vi blev fullmatade med teori och praktik från morgon till kväll. Hästarna sov över men jag hade bara 25 minuter hem och sov hemma.Det var ett supertrevligt gäng både deltagare, förstås lena och John men också Annki och Lasse som vi var oss, så snälla och gästvänliga. Förhoppningsvis blir det en uppföljning av kursen i höst även då ute i Bro hos Annki.
 
Igår var sista jobbdagen och nu väntar 4 veckors semester! Vi åker till Italien en sväng men resten av semstern blir det massor av hästande.
 
 
Guldkillarna stod i en hage med högt gräs och första parkett vid ridbanan när de var "lediga".
Brodway ficjk specialträning med lastning
Den här kassen från bästa Isabel låg i skåpet idag full med godis till både häst och människor!!
Mellan stallet och Sverigematchen var jag förbi Lambarudd och en kompis som ordnar en musikfestival för andra året i rad, 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela