mrgizmo.blogg.se

Höstlov

Publicerad 2019-10-27 18:36:54 i Allmänt,

Kartingsäsongen är slut, idag har vi gått över till vintertid och det känns som att det blir lite lugnare tempo ett tag. Kalle har höstlov nästa vecka och Julia kommer hem några dagar så det blir kul. Allt bra med Gizmo, den här helgen har regnet öst ner och för första gången på länge saknar jag ridhus.
 
  
Bild från sista tävlingen för säsongen i Västerås Kalle #25 Foto: Gokart Pixel
Bästa killen
Fortfarande skönt att gå ner i vattnet
Förra helgen var jag nere i Borås hos Julia.....
...det är jättefint.
Här bor hon mitt i stan så nära till allt.....
 
...och har fått så mysigt i sin lägenhet. Vi fikade och åt middag ute, kikade i affärer, gjorde matlådor och bakade. 

Höstigt

Publicerad 2019-10-06 19:40:00 i Allmänt,

Julia var hemma förra helgen och hästade sig ordentligt i 3 dagar tillsammans med Gizmo. Annars har vi fått till det jättebra och jag gillar rutiner. Ullis är ute i stallet måndagar och onsdagar så det blir alldeles lagom att hinna med de andra dagarna. 
Kalle körde sin sista deltävling i Uppsala för ett par veckor sedan men säsongens sista tävling blev idag i Västerås där han körde riltigt bra så en bra avslutning. Förra söndagen var jag på clinic med John som tillsammans med Eamon Hickey visade 2 hästar var och hur de löser problem. Båda imponerade stort!
Igår byggde vi en round pen på ridbanan och både Broddan och Gizmo fick jobba ordentligt. Idag var vi också tillsammans på en llångtur i perfekt höstväder och Gizmo var riktigt pigg.
#25 Kalle (Foto: Gokart Pixel)
Allra bästa Gubbis
Clinic i Hufvudsta
Från gårdagens jobb i round pen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela