mrgizmo.blogg.se

Sensommarfika

Publicerad 2017-08-26 15:12:35 i Allmänt,

Annika och Bvlgari kom ut till oss och vi hade en härlig tur. Vi red bort till ridslingan som går förbi den stora hagen där vi brukar träna kondition och intervaller. Idag red vi runt i den och det är alltid bra att rida ifrån varandra och även att mötas i galopp, båda hästarna var jätteduktiga. Efterår red vi tillbaka och stannade i en solig glänta och hade fikapaus. Gizmo var väldigt intresserad av min vaniljbulle så vi fick dela på den.
 

Bästa kompisar eller bara hungrig

Publicerad 2017-08-25 10:29:39 i Allmänt,

Senaste veckan har Gizmo kommit gnäggande i hagen och man blir bara hur lycklig som helst. Jag är ju inte så dum att jag inte förstår att det är maten han är ute efter, han har precis samma röst när man blandar ihop hans lilla  skål med mineraler. Men ändå, jag väljer att se det som jättegulligt ändå. Igår var vi ute på jakt efter nya stigar, roligt tyckte båda med lite omväxling. Idag tar Isabel hand om guldkillen och imorgon väntar förhoppningsvis arabträff med fika.
 

Fortfarande utehäst

Publicerad 2017-08-23 15:47:07 i Allmänt,

Vi drar ut på att Gizmo får gå ute dygnet runt ett tag till. Det är lyxigt att man kan välja som man vill så länge det går några andra ute. 
Matte var lite väl morgonpigg i söndags tyckte nog Gizmo
Vi passar på att gå ner och bada ett tag till

Jobb igen

Publicerad 2017-08-14 09:51:33 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka helt på jobbet igen, barnen har några dagar kvar av sommarlovet och Gizmo får gå ute ett tag till på nätterna och bara vara häst. Han känns väldigt glad och fin och har faktiskt äntligen minskat lite i vikt. 
 

Bilder från Rimboritten

Publicerad 2017-08-11 09:00:44 i Allmänt,

Några Gizmobilder från i söndags. Han skötte sig så bra hela dagen och kanske blir det en till ritt i höst, antingen med Julia eller mig, vi får se.
 

Rimboritten

Publicerad 2017-08-07 08:10:27 i Allmänt,

Fortfarande semester och det har mest varit hästande. Julia kör på med lektioner för Linda, Gizmo har fått massage och igår åkte Maria och jag till Lovisedal och Rimboritten. MIn sjukgymanst trodde inte mitt knä skulle klara 5 mil på hästryggen men det gick jättebra. Vi tog det lugnt, båda hästarna blev godkända och vi åkte hem såååå nöjda med varsin rosett. Bilder kommer.
Gizmo tidigare i veckan
Julias egendesignade dressyrschabrak blev jättefint

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela