mrgizmo.blogg.se

Massage igen

Publicerad 2016-02-29 08:57:25 i Allmänt,

Söndagen blev en lång dag i stallet. Gizmo och jag var ute på en hyfsat lång runda. Det var ganska hårt i backen men vi kan alltid ta tll de braiga backarna för att få upp pulsen. Tillbaka  i stallet gick det att värma sig mot stallväggen och Gizmo fick gå ut i hagen en stund innan Linda kom på återbesök för en andra omgång massage. Han verkade njuta ordentigt av behandlingen. 
"Våran" badplats
Toppen på en av sandtagen

SOL

Publicerad 2016-02-27 14:40:15 i Allmänt,

Idag var första gången som solen riktigt värmde mot stallväggen, som man längtat! Julia hade planerat att rida inne över bommar men skrittade fram ute i alla fall.  På slutet hade vi en skritttävling, d.v.s. den av oss som kunde skritta ett varv på kortast tid utan att Gizze började trava och vi hade 2 försök var.
 
Finaste killen
Gizmos kompis Listo "med familj" flyttar tyvärr och bjöd på fika
Vi stannar alltid till här på hemvägen, både bra och dåligt.

Trevlig helg

Publicerad 2016-02-26 08:04:03 i Allmänt,

Helgen ska bjuda på soligt ridväder. Det står också hästmassage på schemat, bra helg för både häst och människor alltså.

Backträning

Publicerad 2016-02-23 11:01:11 i Allmänt,

Tjoho, nu hinner man ut och rida medans det är ljust! Gizmo och jag körde backträning i de närmaste backarna, snabbt och effektivt. Det känns stor slillnad efter helgens massage, nu har han rumpan med sig på ett annat sätt och kändes jättefin.
 

Massage

Publicerad 2016-02-21 09:36:05 i Allmänt,

Det var riktigt oväder igår och Julia höll sig i ridhuset, vissa dagar är det verkligen lyxigt att man kan vara inne. På eftermiddagen kom Linda ut och gav Gizmo massage. Han var väldigt stum bak vilket har märkts i ridningen. Hon kör igenom honom en gång nästa helg också och vi har i läxa att jobba honom mer med sidvätrsrörelser. 
Om en stund ska jag åka ut tilll stallet och direkt efter är det årsmöte för MDRF hos Karin Knutsgård.
 
 

Träning

Publicerad 2016-02-17 13:58:38 i Allmänt,

Julia har haft en månads uppehåll med dressyrträningen, delvis för vi ville kolla med veterinär att inget i munnen störde honom. Igår var det dags igen för duktiga Linda att komma ut. Hon hjälpte Julia att rida igenom honom en stund och han blev verkligen fin. Gissar på träningsvärk för Gizmo!
 
Lite välförtjänt dessert efter jobb
Banan var inget för boxgrannen
 
 
 

Klätterbackar

Publicerad 2016-02-14 19:53:16 i Allmänt,

Helgen har svischat förbi, igår var jag på middag och kom hem vid 3 vilket nästan aldrig händer annars. Därför passade det extra bra med sovmorgon och sedan en härlig tur i skogen med en hel del backar. Gizmo fick jobba och jag åkte med och hade det bra. Lyllos mig.
 
 
Ser du att jag är alldeles utsvulten?

Lugnt i helgen

Publicerad 2016-02-07 14:08:39 i Allmänt,

Den här helgen har varit riktig lugn. Gizmo har hittills alltid blivit hängig i några dagar efter vaccination men den här gången märktes det inte så mycket som tidigare år. Båda dagarna har vi  promenerat och idag gick vi också in i ridhuset och han fick vara lös en stund. Först var han rätt lugn men efter en stund blev han piggast i stan och raceade som en galning, var lite orolig att han skulle springa omkull. Efteråt skrittade vi ut en stund i solen, kändes nästan som vår i luften.
 
Kisar i solen

Hemma hos G igen

Publicerad 2016-02-05 19:58:01 i Allmänt,

Kom hem igår kväll och imorse var det dags för stallet. Gizmo skulle vaccineras och även tänderna var dags att kollas. Senaste tiden verkar tränset/ nosgrimman störa honom. Vi hade fått reommenderat en ambulerande veterinär, Ted Dacksten som kom ut och tittade. Ett par av de bakre tänderna var lite ojämnt länga så han filade till dom och troligtvis har han bitit sig lite i kinderna, får se om det märks någon skillnad.
 
Jellyfish som spolats upp på land
hej då Miami
Tandis
Så trött och seg efteråt
Fina killen

South Beach

Publicerad 2016-02-03 04:09:01 i Allmänt,

Nu har vi jobbat klart i Jacksonville så i söndags flög vi till Miami för 3 dagars semester. Alldeles lagom varmt så idag var vi mestadels på stranden. I morgon bär det av hemåt till Gizmo och övriga familjen. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela