mrgizmo.blogg.se

Föreläsning

Publicerad 2017-01-24 17:01:01 i Allmänt,

Igår kom Annelie Eriksson till vår klubb MDRF och höll en andra föreläsning om distansträning. Hon är superduktig att prata och bjuder verkligen på massor av tips och trix. En perfekt boost i januarimörkret, tack Annelie!
från Annelies föreläsning
Guldkillen, puss på dig

Långis

Publicerad 2017-01-22 15:52:39 i Allmänt,

Höjdpunkten på veckan är helgen om man får till en längre tur som idag, 3 timmar med sällskap, vad mer kan man önska. Vi tog oss bort till det stora sandtaget och hade en riktigt bra runda. VI hittade en ny väg om man som nu med lite isigt underlag vill rida ner i sandtaget utan att det är för brant för hästarna och sedan klättra uppför. 
 

Hurra för helg

Publicerad 2017-01-21 14:42:15 i Allmänt,

Både Julia och jag vill rida i helgen så då får vi dela på Gizmo. Idag blev det Julias dag och hon tränade mycket sidvärtsövningar och en hel del jogg. Gizmo var väldigt pigg, han har ju fått vila i veckan efter vaccinationen så han gillade verkligen att få jobba lite.
Nya sporrar
 
 
 
 
Nöjd kille
 

Lugn start på veckan

Publicerad 2017-01-18 13:55:11 i Allmänt,

Gizmo fick sin årliga vaccination i måndags så det blev vila igår och idag blir det nog därför något rätt lugnt när Julia är ute i stallet. 
 
 
Jula & Gizmo i helgen, observera Gizzes inbyggda benvärmare.

Superdag

Publicerad 2017-01-15 16:39:03 i Allmänt,

Jaha, då blev det ännu en suverän dag, så där så man blir avundsjuk på sig själv typ. Gizmo och jag hade sällskap och vi tog en 2 timmars skrittrunda till ett av sandtagen. Maria hade hittat en ny liten men brant backe som sommartid är för lös för att ta sig upp. Nu däremot var den perfekt och hästarna fick verkligen ta i. 
Här ser den inte så mycket ut för världen....
...men uppifrån ser man lite mer och även andra fina backar som vi har.

Lektion

Publicerad 2017-01-14 20:19:16 i Allmänt,

Julias julklapps-ridstövlar som vi beställde ett tag innan jul hade kommit så vi tog vägen förbi affären innan stallet. De passade jättebra. Julia hade lektion för Linda trots en hård ridbana, det blev skritt men det mesta går ju att träna på ändå. En nöjd kille som efteråt blev dubbelt ompysslad och därefter fick vara kvar inne och få sin middag. 
 

Bästa långhelgen

Publicerad 2017-01-08 16:00:25 i Allmänt,

Snön kom i torsdags och lägligt nog har de varit 4 dagar ledigt.Julia är borta så jag har ridit i 4 dagar, rätt långa pass. Igår kom Annika och hennes fina Bvlgari och tillsammans med Maria och Broadway fick vi en superhärlig runda. Idag hade jag också sällskap av Maria och vi skrittade ut 2 1/2 timme inklusive fikapaus vilket även uppskattades av hästarna. Imorgon blir det vilodag för Gizmo och sedan är det Julias tur. 
Annika & Bvlgari
Maria & Broddan
Jag & Gizze
 
 

Ridväder

Publicerad 2017-01-06 15:12:49 i Allmänt,

Igår var jag ute i nysnö och red den fina ridslingan först av alla. Så idag när Maria var tillbaka från semestern tog vi samma runda. Det var -18 i bilen på vägen ut till stallet, strålande sol och jättefint i skogen. När vi kom till en stor äng lät vi hästarna jobba lite i trav och galopp i fluffig snö, så mysigt. En brodd har gått av och hovslagern kommer imorgon men i snö funkar det att rida ändå. 
Puss på dig
Maria & Broddan
 

Nytt år!

Publicerad 2017-01-01 18:22:17 i Allmänt,

Bästa Linda var och masserade Gizmo 2 gånger i veckan och nu känns han som vanliga glada Gizmo igen, sååå skönt. Både igår och idag red Julia på ridbanan och han lyssnade fint. Ser fram emot ännu ett år med vår fina fuxkille.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela