mrgizmo.blogg.se

Vår favorit

Publicerad 2017-06-24 16:38:52 i Allmänt,

 
 
 
Julia har kört på lite extra med träningar för Linda innan ungefär en månads uppehåll och i onsdags fick han även en massage efter ridpasset. Han känns väldigt glad och nöjd med allt vi hittar på och då tycker man om honom ännu lite till liksom, bästa bästa Gizze.
Nu har de börjat gå ute på nätterna och det märktes idag att han var lite trött när vi tog in honom.
 
Från i onsdags kväll
Vi var ute tillsammans idag, midsommardagen

Bad och picnic

Publicerad 2017-06-17 19:14:24 i Allmänt,

Idag var en sådan där extra mysig hästdag. Annika kom ut så vi var 3 med araber. Vi red först till badplatsen och sedan vidare till en stor äng där vi lät hästarna beta medans vi stod och fikade. Drygt tre timmar var vi ute, kändes ungefär som en timme max. Lyllos oss!
 
Kul att plaska i vattnet
Munnen proppfull med gräs, bäst att passa på när man får
Maria & Broadway
Havsörnsungarna syns i boet mitt i bilden

Turas om

Publicerad 2017-06-13 15:58:03 i Allmänt,

Julia hade skolavslutning i fredags och nu sommarjobbar hon hos mig i några veckor. det betyder att vi turas om att åka ut till stallet efter jobbet. Det kommer bli nästan en månads uppehåll från hennes träning med Linda så nu kör de på lite extra fram till midsommar. Maria och jag har inte ridit ihop så mycket men i helgen gjorde vi ett bra och roligt konditionspass med pigga killar. 
 

Sala

Publicerad 2017-06-07 16:55:38 i Allmänt,

Som sagt jättemycket de senaste veckorna men det känns som jag kunnat öka på träningen mer och att knät håller. Var hos sjukgymnasten idag som rekommenderade en hel del vilodagar eftersom även att jag inte har ont direkt blir det varmt och svullet efter lite längre pass. 
Annika och Bvlgari har varit här, jättetrevligt som vanligt och Maria och jag hade en riktig långtur i helgen och Gizmo var så pigg och fin. I söndags var Julia och jag funktionärer när vår klubb MDRF arrangerade Romfarsritten, denna gång i Sala. Det var lyckat och vi njöt av alla fina hästar som var med.
 
Från Romfarsritten
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela