mrgizmo.blogg.se

Ridabstinens

Publicerad 2016-12-28 19:26:44 i Allmänt,

Sedan ett tag har ju Gizze visat att något är fel och är stressad när vi ska sadla. Igår var Linda hos oss och masserade och kände igenom honom och han var väldigt stel i hela bakdelen och har troligtvis sträckt sig i hagen. Hon losssade ordentligt men kommer imorgon också. Förhoppningsvis är det det som spökat. Så idag stod skrittrunda på schemat och vi hade turen att få sällis idag. Det var suveränt väder och jämfört med tidigare dagar nästan vindstilla. Vi hade med oss pic-nic och Gizmo fick smaka te med socker vilket han gillade skarpt. 
 
Tidigare i veckan hade vi besök av min jobbarkompis och hans dotter Emma
En gris har flyttat in i stallet
En dryg vecka sen sist
Fikapaus med Maria och Broddan
Gubbis
 

God Jul

Publicerad 2016-12-25 15:31:53 i Allmänt,

Julafton började i stallet direkt efter frukost. Vi är hästvakt åt 4 andra hästar i stallet  i några dagar så det var lite pyssel och alla hästar måste få lite extra julgodis. Patriks mamma hade gjort iordning en julklapp till Gizmo, en låda med hans favoritgodis och han verkade väldigt nöjd med sin present. Isabel som tar hand om Gizmo på fredagar hade lämnat choklad och en flaska rosa bubbel till oss, tack!
Jag fick väldigt fina julklappar och flera hästiga paket. Även Julia hade tur och fick ridstövlar och hästglansspray, Patrik fick 2 tömkörningslektioner för honom och Gizmo. 
Gizmos jullunch
Nöjs häst
Nya täckbyxor och en liten grep till transporten
Hästlyx i världens finaste paket, oslagbar kombination
 
 
 
 

Härligt med sällskap

Publicerad 2016-12-18 22:21:30 i Allmänt,

Det har varit struligt av olika anledningar att få till våra mysiga helgturer tillsammans med Maria och Broddan men idag blev det av. 
Fuxarna frrån imorse
Julgodistillverkning

En vecka kvar till julafton

Publicerad 2016-12-17 16:11:31 i Allmänt,

Fullt upp nu både på jobbet och hemma. Senaste tiden har Gizmo haft problem att det packas is under propadsulorna. Det funkade helt OK förra vintern men nu har det varit omöjligt så i torsdags fick han byta till vanliga snösulor. Så igår fick jag meddelande av Isabel som rider Gizmo på fredagar att han varit vääääldigt pigg och busig när de var ute. Ridbanan var alldeles knölig så Julia fick nöta på en av rakorna vi har längs hagarna med skänkelvikning varvat med trav och han såg jättefin ut. 
 
Emelie fixar fina hovar
Igår var Patrik och på Söder en sväng och käkade
Kent
Så bra konsert!
Och här från idag, pigga fuxen

Fullt upp

Publicerad 2016-12-08 12:34:04 i Allmänt,

Som alltid är december en stressig månad, gissar att inte Gizmo märker av det direkt. Julia fick till en lektion i tisdags och han hade varit jättefin. Imorgon kommer Isabel ut och rider och på lördag hoppas jag på en lång tur i skogen. Han är superpigg nu men lyssnar bra, helt perfekt.
 
 

Nyfriserad

Publicerad 2016-12-03 19:05:51 i Allmänt,

Allt är bramed Gizmo och idag var en riktigt bra dag i stallet och vi fick  mycket gjort. Julia var med och vi badade Gizmo och han fick en riktig snygg reklamsvans, Jag var på Börjes tidigare i veckan och köpte en hals till täcket han har nu. När han torkat klippte Linda honom och han njöt verkligen av att bli klippt. 
Bästa kompisarna tidigare i veckan
Vi har börjat julpynta
Nyklippt, observera svansen säger Gizmo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela