mrgizmo.blogg.se

Vasaritten

Publicerad 2013-08-11 14:10:11 i Allmänt,

Igår startade Gizmo sin andra Clear Round på Vasaritten. Mia, Caroline och jag med hästarna Quick och Gizmo åkte från Mälby redan i fredags morse. Framme i Rättvik stallades hästarna in på travbanan och vi åkte och kikade  på lämpliga groomställen för Mia. Vi bodde i en stuga en liten bit från travbanan som var jättemysig och på kvällen åt vi tacos och vin och avslutningsvis brownielängd, supersmaskigt.
Starten var klockan 10 på lördagen så vi hade gott om tid att göra iordning hästarna, besikta och vara med på bangenomgången.
Caroline och jag bestämde att vi skulle starta helst först och lugnt jogga iväg i eget tempo men det tyckte varken Quick eller Gizmo. Tror ingen av oss var riktigt beredd men det blev lite svettigt första biten med VÄLDIGT busiga hästar så vi fick snällt låta de flesta gå förbi utom synhåll och sedan gick allt betydligt lättare.
 
Underbara ridvägar, mycket backar och fina gårdar fick vi rida förbi. Hästarna skötte sig så bra man kan önska och båda blev godkända och vi kunde inte nog säga hur perfekta hästar vi har. Mia var också superbra att serva oss med det vi önskade utmed banan.
Kommer en bild som Mia fotade:
 
//Maria
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela