mrgizmo.blogg.se

Händelserik vecka

Publicerad 2014-05-18 18:34:59 i Allmänt,

Den här veckan har varit mer än fulltecknad. Patrik har varit och är fortfarande i Italien och cyklar, mycket på jobbet med bl.a. konferens och mycket i skolan för barnen. Julia och jag har delat upp oss så någon av oss har åkt till Gizmo varje dag. I tisdags kom en jätteduktig kiropraktor ut till Asknäs, Karolina och tittade igenom Gizmo.  Hon hittade inga stora saker men han var lite låst i vänstra sidan som hon fixade till. Hon tyckte också att han var alldeles lagom i hull, det kändes bra!
I söndags släpptes Gizmo och hans hagkompis ihop med ytterligare en häst och det såg bra ut. Men i torsdags av okänd anledning började den hästen jaga både Desteny och Gizmo och Gizmo hann få flera bitmärken på ena sidan.  
Det såg ganska läskigt ut när jag kom ut direkt efter då ett sår på rumpan var som ett skärsår. Ett märke sitter tyvärr där sadeln ligger så det får bli barbacka ett tag om man vill rida, kanske ett bra tillfälle att öva balansen. Redan dagen efter såg det mycket bättre ut så det känns väldigt skönt. 
I dag var Julia och jag ute och svettades i sommarvärmen, så härligt! Vi tog lite bilder på Gizmo som börjar bli så fin i sin sommarpäls, då är han som snyggast tycker vi.
 
I fredags, dagen efter var det mycket bättre. 
Resten av bilderna från idag
 
 
Det känns i alla fall som han trivs bra...
...och vi också
2 av mina finingar
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela